TEČAJ MEDITACIJE

Tečaj meditacije je namenjen vsem, ki bi radi spoznali meditacijo in si za začetek želite podporo in vodenje pri razvoju svoje lastne meditacijske prakse. Imeli bomo osem srečanj (po 1 uro) – na vsakem srečanju bomo na kratko obdelali nekaj teorije, razgibali telo za boljši energetski pretok in zaključili z vodeno meditacijo. Vsebina se bo nadgrajevala, da boste korak za korakom poglabljali vaše znanje. Vodene meditacije vsebujejo vizualizacijo, samozdravilne vaje, postopno poglabljajo vajo koncentracije, stik s sabo in s sedanjim trenutkom.

Meditacija je enostavna tehnika, s katero se počasi naučimo sprostiti, umiriti, se začutiti. Meditacija pozitivno vpliva na naše splošno počutje; umiri naš um, uravnoteži čustva ter izboljšuje naše fizično stanje. Je neke vrste globok počitek.  Z meditacijo se učimo sprostiti, se prepustiti. Na ta način prekinemo stalno aktivnost in napetost in se umirimo; telesno in duševno.
Z meditacijo boste med vrvežem vsakdanjih misli in čustev začeli zaznavati tudi svojo globljo naravo, svoje bistvo. In večkrat, ko se boste s pomočjo meditacije povezali s sabo, lažje boste prišli v stik s svojimi resničnimi željami, potrebami…in jih (se) tako tudi udejanjili v svojem življenju.

Tečaj bo vodila Daška Mohar, ki že več let spoznava meditacijo in različne samozdravilne tehnike.

PRIJAVE OBVEZNE! Prijave sprejemamo na info@chuckmal.si !

Tečaj obsega 8 ur (2-meseca).
Cena 1. tečaja v Chuck Mal:u : 80eur ! ***** DARILO
(namesto 120eur po redni ceni)

*****DARILO ! Vsak teden boste s seboj dobili tudi tedensko nalogo, ki jo izvajate poleg naših sredinih praks. Naloge bodo vzpodbudile in pospešile napredek meditacijskih tehnik, tako da bomo presenečeni nad rezultati!

PRIJAVE OBVEZNE! Prijave sprejemamo na info@chuckmal.si !

 

chuckmalTEČAJ MEDITACIJE