SHIATSU MINI DELAVNICA…

IN ENERGETSKE MERIDIANSKE RAZTEZNE VAJE (SAMOSHIATSU)

 Vsebina delavnice:

  • Osnove kitajske tradicionalne medicine
  • Energetske meridianske raztezne vaje
  • Shiatsu ramen, vratu in hrbta
  • Dihalne vaje
  • Vaje za sproščanje
  • Vaje za ljubeče sprejemanje sebe

Na delavnici se boste v teoretičnem uvodu seznanili z osnovami tradicionalne kitajske medicine. Spoznali boste, s katerimi čustvi so povezani posamezni organi in kako človek deluje kot celota.

Osrednji del delavnice je namenjen izvajanju Makkaho razteznih vaj, ki spodbudijo energijo, da nemoteno kroži po meridianih – energetskih poteh v telesu in shiatsu masaži v parih. Raztezne meridianske vaje spodbudijo delovanje krvnega obtoka in imunskega sistema, izboljšajo gibljivost in povečajo raven energije v vašem telesu. Shiatsu masaža, katere osnov se boste naučili izvajati na delavnici, vas prijetno sprosti in razbremeni ter vas popelje v starodavno umetnost dotika.

Delavnico popestrijo tudi dihalne vaje, vaje sproščanja in vaje za ljubeče sprejemanje sebe, kar pozitivno vpliva na samozavest in občutenje poglobljene ljubezni do sebe.

Oblečeni bodite v udobna oblačila, s seboj prinesite vadbeno podlogo (armafleks).

Delavnico vodi Taisa Darja Cerkvenik, prof. defektologije, shiatsu terapevtka, refleksoterapevtka, certificirana izvajalka metode EFT, sistemska terapevtka po metodi Berta Hellingerja, NLP Master Coach.

Datum: sobota, 19. marec 2016, od 9.00 do 13.00
Lokacija: Chuck Mal, Tržaška cesta 330, Ljubljana
Prispevek: 63 €
Izvajalka: Taisa Darja Cerkvenik
Prijave: info@chuckmal.si ali 040 221 527

shiatsu masaza tecaj Taisa

 

chuckmalSHIATSU MINI DELAVNICA…