QI GONG – DAN ZA POKUŠINO

V sredo, 30.novembra ob 20h vabljeni na brezplačno pokušino v Chuck Mal: na Tržaško 330 (zraven gostilne Pri Gorjancu):

Zdravilni Qi Gong

Dr. Pang Ming, zdravnik in strokovnjak tradicionalne kitajske medicine in Qi Gong-a, se je desetletja ukvarjal s preučevanjem različnih metod, posledic in učinkov tradicionalnih Qi Gong stilov. Na temelju fizioloških analiz in najnovejših znanstvenih spoznanj je v osemdesetih letih razvil metodo, kot sintezo teh tisočletnih praks, ki bolje ustreza sodobnemu človeku.  To metodo je poimenoval Zhi Neng.

Vadba Zhi Neng je bila preizkušana skozi obdobje desetih let v okviru programa centra Hua Xia. V program je bilo vključenih tristo tisoč ljudi, tako takih, ki so bili diagnosticirani z neozdravljivimi boleznimi, kot takih, ki so hoteli le izboljšati svoje počutje in zdravje.  Navdušujoči rezultati so prikazali 95 odstotno izboljšanje zdravstvenega stanja vadečih. Ti rezultati so, tako kot teoretična in praktična sinteza Dr. Pang-a, so Zhi Neng-u prislužili sloves varne, resnično uspešne in preproste metode.

ZHI pomeni modrost, inteligenco, zavestno voljo. NENG pa sposobnost, potencial, moč, še neodkrite umske sposobnosti; potopljeni del ledene gore.

Vadba Zhi Neng v Chuck Mal:u

Metoda “Peng Qi Guan Ding” (Lift Qi Up, Pour Qi Down) je prva, osnovna metoda Zhi Neng Qi Gonga. Je vaja “zunanjega” Qi-ja, katere namen je prevesti univerzalni Qi iz okolja v telo. Z redno vadbo lahko s to metodo izboljšamo kvaliteto in kvantiteto telesnega Qi-ja in na ta način prispevamo k boljšemu zdravju, tako fizičnem kot mentalnem (delovanju). Zanjo so značilni široki, veliki gibi ter uporaba mentalnih vizualizacij, s pomočjo katerih zavestno vplivamo na izmenjavo energije oz. Qi-ja med okoljem in lastnim  telesom.

Če se naučimo, kako pozitivno vplivamo na naše življenjske funkcije, lahko dosežemo spremembe, ki se začnejo dogajati v in okoli nas. Zdravje in harmonija sta v takem primeru naravno stanje.

Več informacij vam z veseljem povemo, če nam pišete ali pokličete:

info@chuckmal.si ali 040 221 527 (Mina) ali http://chuckmal.si

chuckmalQI GONG – DAN ZA POKUŠINO