FUNKCIONALNA VADBA IN JOGA V NARAVI

FUNKCIONALNA VADBA, 
pri kateri se bomo prepotili, delali na kondiciji, odvrgli kakšen odvečen kilogram in izoblikovali telo. Kombinirali bomo različne pristope in vaje za različne mišične skupine, da se telo ne bo preveč privadilo le na en način vadbe in začelo varčevati z energijo. Oblecite se v športna oblačila in obutev (športni copati), s seboj prinestite vodo, brisačo in podlago (armafleks).
 
in
 
JOGA V NARAVI,
kjer bomo že ogreto dodobra raztegnili in sprostili, se nadihali in umirili ter se na koncu še popolnoma sprostili ob sozvočju tibetanske posode z zvoki narave.

Program joge v naravi bo malce drugačen od dvoranske. Poudarek bo tokrat na hatha jogi in pravilnem izvajanju ter poglabljanju posameznih asan z dihanjem (hodila bom naokoli in vam pomagala). Vsakokrat bom dodala tudi kakšno povezano sekvenco asan, da um zaposlimo in se ne bo imel časa ukvarjati s tem, kako nam gre danes ;).
Dodala bom nekaj zelo močnih, vodenih meditacij in transformacij. Novost bodo tudi vaje s tibetanskimi palicami – z njihovo pomočjo se bomo na zabaven način učili, kako ostati v vsakem trenutku osrediščeni, v svojem centru in biti hkrati povezani z vsem/i.
Zaključili bomo kot vedno s popolno sprostitvijo ob zvoku tibetanske posode, dežne palice, vetrnih piščali,…in zvokov narave.
Oblecite se udobno, po možnosti v bombažna, svetla oblačila, s seboj prinestite vodo, brisačo, podlago (armafleks) in toplo odejo oz. oblačilo in nogavice za končno sproščanje. Priporočam, da prinesete s seboj ali že doma poskrbite za za zaščito pred mrčesom (najbolje naravno: limonska trava, rožmarin,…).

Kdor se bo pred vadbo joge udeležil funkcionalne vadbe, je priporočljivo, da si za vadbo joge prinese dodatno sveže oblačilo in si preobleče vsaj najbolj prepoteni del.

URNIK:

PONEDELJEK in/ali SREDA:
17.30 – 18.30 – Funkcionalna vadba v naravi (45-60 min)
18.30 – 20.00 – Joga v naravi (90 min)
 
LOKACIJA:
Oboje bo potekalo na isti lokaciji v naravi oz. funkcionalna vadba na bližnjem območju dogovorjene lokacije za jogo. Po pridobljenih prijavah bomo točno sporočili, kje se dobimo prvič. Blizu lokacije bo vedno parkirišče.
 
CENIK za posamezne pakete:
Navedene cene so za 4 zaporedne vadbe (za cca.1 mesec) + plačilo vnaprej za izbrani paket:
1x tedensko joga = 30,00 €, 2x tedensko joga = 50,00 €
1x tedensko funkc. vadba = 25,00 €, 2x tedensko funkc. vadba = 45,00 €
1x tedensko funkc. vadba + 1x tedensko joga = 50,00 €
2x tedensko funkc. vadba + 1x tedensko joga ALI 1x tedensko funkc. vadba + 2x tedensko joga= 70,00 € 

2x tedensko funkc. vadba + 2x tedensko joga = 85,00 € 
Namen in cilj celostnega programa FUNKCIONALNA VADBA & JOGA v naravi je, da si pridobimo novo, svežo energijo in se pomladimo 🙂.

 

PRISOTNOST in morebitno SLABO VREME:
Glede na to, da je pred nami poletje in čas dopustov in da se ne lovimo glede plačil, uvajam “KVISKE oz. KVISKOTE” :). 
Povprečen Slovenec si v teh mesecih privošči dva tedna dopusta, zato vsak od vas dobi 2 KVISKA za svoj paket za ta dva tedna. To pomeni, da se štejejo tisti obiski, ko ste dva ali dvakrat po en teden na dopustu ;)), v dobro jeseni.
Sedaj torej poravnate celoten prispevek za paket, jeseni pa imate ta dva tedna v dobro (ne plačate). Dopust je potrebno najaviti vnaprej ob začetku sklopa 4 vadb, ko poravnate prispevek.

KVISKI ne štejejo za druge obveznosti, bolezni ali v primeru lene ritke 😉 – vam pa za te primere, ko ne utegnete, ponujamo, da prinesete notri in se udeležite funkcionalne vadbe ali joge v naravi na Vrhniki(torek in/ali četrtek: 18.00 – 19.00 funkc. vadba, 19.00 – 20.30 joga, v kolikor bodo vse skupine vadile). 

 

V primeru slabega vremena treninge izvajamo v dvoranah v Chuck Mal:u.
 
Lepo, lepo prosimo, da nam, v kolikor ste se odločili za katero izmed vadb oz. paket, to čimpreje sporočite.
 

Hkrati bomo zelo, zelo veseli in hvaležni, če sporočilo posredujete naprej še komu, ki bi ga navedeno lahko zanimalo.

chuckmalFUNKCIONALNA VADBA IN JOGA V NARAVI