DELAVNICA – “POT DO SRCA”

Delavnica “Pot do Srca”

Sploh ga ne vidiš. Tako si ga navajen, da sploh ne opaziš, da ti je včasih slabo. Zadnje čase je lažje. Ker se vrti tako hitro, da je slabost vse večja. Ampak hitreje ko se vrti, težje se nam zdi, da bi lahko izstopili iz njega. Vse bolj nas je strah. Vrtiljak pozna samo eno maksimo: “Višje, hitreje, močneje!” In popolnoma nepomembno je, koliko jih omaga na tej poti. Vrtiljak ve, kako nas motivirati. Vztrajno in tako prepričljivo, da si ne upaš podvomiti, ponavlja en in isti stavek:

“Nisi še dovolj dober, nisi še dovolj dobra.”

Ampak … nekega dne … Nekega dne se nam zgodi milost. Vrže nas iz vrtiljaka – bolezen, nesreča, trenutek šibkosti, nekaj, zaradi česar nismo več dovolj dobri za vrtiljak. Takrat ga lahko zagledamo. In spregledamo, da ni nič drugega kot izmišljen konstrukt, ki se hrani z našimi lastnimi strahovi. Začeli smo mu verjeti, ker smo izgubili stik z lastnim središčem. Ne slišimo se. Ne čutimo se. Ne zaupamo si, zato dopustimo, da nas nosi vrtiljak.

Delavnica predaja praktična orodja, ki nam pomagajo, da se zaslišimo in najdemo svojo pot v življenju. Težko pričakovana delavnica bo kmalu polna, zato si čim prej zagotovi svoje mesto s prijavo TUKAJ.

 

Izvedba

  • 3 srečanja po tri ure vsakih 14 dni.
  • maksimalno število udeležencev je 16, minimalno število je 9.

 

Prvi del: petek, 17.3.2017     od 17.00 do 20.00

Drugi del: petek, 31.3.2017 od 17.00 do 20.00

Tretji del: petek, 14.4.2017 od 17.00 do 20.00

Delavnico bo vodila Melita Zupančič, avtorica programa Pot do srca.

Vsebina: 

Kako se umiriti in biti v svoji moči? Kako slišati glas svojega srca?

Kako najti svoje mesto v življenju?

Pogledali si bomo, kako postaviti trden temelj v življenju. Odnos do mame in očeta je ključen.  Oče nam na notranji ravni daje oporo, mama varnost. Šele ko imamo oboje, naše življenje steče. S pomočjo vaje bomo sprejeli od njiju, kar nam v življenju nista zmogla, znala predati. Dobimo svoje mesto v življenju. Zaupanje in hrbtenico.

 

Kako govoriti tako, da nas drugi slišijo?

Kako postaviti jasne meje in znati jasno reči ne?

Kako polno živeti življenje, po katerem globoko v sebi hrepenimo?

 

Cena:

Cena celotne delavnice je 222 eur (cena na srečanje je 74 eur), ki se jo lahko plača v celoti ali v treh obrokih, vendar morata biti prva dva obroka plačana najkasneje do začetka delavnice (tj. 17.3.2017) in tretji obrok najkasneje do drugega dela (tj. 31.3.2017).

 

Vabljeni!

chuckmalDELAVNICA – “POT DO SRCA”