Mina

mina

Sem Capo di banda. Z možem Martinom in kužkom Bob Marley-em živimo v stanovanju v Notranjih Goricah. Prav v isti občini, kjer želiva ustvariti center skupnosti za občino Brezovica in hkrati ponuditi kakovosten program za vadbo in jogo, ki je odprt prav za vse, ki si tega želijo.

Rada imam šport, dobro hrano, potovanja, dobro družbo, odlično knjigo, ne nujno v tem vrstnem redu. V svojem življenju sem se ukvarjala že z marsičem in vse izkušnje z ogromno padci so me zgradili v malce pogumnejšo in bolj samozavestno osebo.

V vadbenem studiu Chuck Mal: vodim vadbe, kot so ChuckTrak, BootChuck in Trening ChuckMal. S fitnesom sem se rekreativno ukvarjala že vse od srednje šole, preizkusila vse vrste vodenih vadb, od CrossFit-a do plesnih aerobik, naredila licenco za vodene vadbe pri GZS in redno obiskujem športne konference in druga izobraževanja. Človeško telo me fascinira, zanima me, do kam sežejo naše meje, čeprav tudi sama kdaj pretiravam in zjutraj komaj vstanem zaradi bolečin v hrbtenici. Takšne križe pač nosimo firbci ☺

Prizadevam si, da bi se vsi, ki kdaj prestopijo naša vrata, počutili domače. Zadovoljna sem na tej poziciji in z ekipo, ki ima toliko idej in ambicij, da vedno naredimo nekaj novega. Mislim in upam, da bomo s tem lahko pripomogli k boljšemu in zadovoljnejšemu življenju soobčanov, želim, da bi iz tega nastala lepa zgodba o prijetni in (pro)aktivni skupnosti. Ker to je en tak »community center«.

tadejMina